кадър БНТБългари, празнувайте медала. Към това призова нашата олимпийска гордост Ивет

...
кадър БНТБългари, празнувайте медала. Към това призова нашата олимпийска гордост Ивет
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Българи, празнувайте медала

кадър Българска национална телевизия

Българи, празнувайте медала. Към това прикани нашата олимпийска гордост Ивет Горанова след награждаването в Токио.

„ Не мога да опиша какво усетих, краката ми трепериха. Не можех да управлявам страстите си. Изключително преживяване. Никой не може да го разбере. Искам да кажа на всички в България да честват за медала. След толкоз години, толкоз ограничения, най-после сме на върха. Искам да благодаря първо на мотивационния ми треньор. Той беше до мен в последните месеци. Благодаря също на федерацията по карате и БОК ”, показа Ивет за Българска национална телевизия, съобщи обстоятелства.бг.

„ Ако стартира да ви изяснявам за лишенията нямам да ни стигне времето и да ме разберете. Много труд, доста страсти претърпях и се пробвах да не обръщам внимание на всички отрицателни неща. Това бе най-голямата ми цел в живота и съумях ”, показа още тя.

„ Мога да кажа на хората, които подлагат на критика българските спортисти единствено, че не са прави. Да поддържат българския спорт, да поддържат нашите старания. Мисля, че всеки един от българския тим е пристигнал за златото. Ако не беше треньорът ми, това нямаше да се случи ”, сподели още щастливата Ивет Горанова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР